Brz oporavak nakon porođaja s Theresienoil MED!

Theresienoil je pomoćnik kod posekotina, ožiljaka i povreda nakon prirodnog porođaja ili carskog reza. Pomaže brži oporavak nakon operacije i sprečava pojavu ožiljaka.

Koža za vreme trudnoće

Kada govorimo o trudnoći, nesumnjivo su neke od najneprijatnijih misli koje se pojavljuju u svesti svake žene povezane sa velikim promenama koje nastaju u izgledu žene, a naročito sa pojavom strija. Hidrirajte kožu prirodnim uljima da biste poboljšali elastičnost kože, jer ćete tako smanjiti verovatnoću pojave strija. Prirodne masnoće Theresienoil Med ulja hidriraju i imaju blagotvoran uticaj na izgled kože. Svojim prirodnim sastavom ulje je pogodno za trudnice. Proizvod nije parfemisan, ali sadrži prirodne sastojke sa njihovim prirodnim mirisom.

Prirodan sastav

Zahvaljujući prirodnom sastavu, Theresienoil MED mogu koristiti trudnice, dojilje i deca od prvog dana rođenja.

Theresienoil MED pomaže u ublažavanju simptoma kod oteklina i iritacija kože kod novorođenčadi.

Kontakt koža na kožu između majke i bebe

Vodeći međunarodni eksperti i organizacije preporučuju što je moguće raniji kontakt između majke i novorođenčeta. Na osnovu velikog broja naučnih studija,  neposredan kontakt kože majke sa bebinom kožom odmah nakon rađanja pomaže poboljšanju fiziološke stabilnosti novorođenčeta, stabilizuje ritam disanja, puls srca i telesnu temperaturu bebe, gradi jaku emocionalnu vezu između majke i bebe, olakšava početak i produžava trajanje dojenja i deluje preventivno kod postporođajne depresije majke.

Zbog toga je još važnije da se pobrinete kako za zdravlje svoje kože tako i za zdravlje kože vaše bebe. Theresienoil MED može da pomogne!