KAKO DA DOBIJETE BESPLATNO PAKOVANJE THERESIENOIL SA AKCIJOM ZA LOJALNE KLIJENTE U 2020 GODINI

Da li redovno koristite Theresienoil MED i kupujete ? Pridružite se našoj specijalnoj akciji za verne klijente i možete dobiti jedno besplatno pakovanje od 15ml Theresienoil MED!

Samo do kraja 2020 imate priliku da dobijete besplatno pakovanje Theresienoil MED od 15ml tako što ćete popuniti specijalnu karticu: isecite i zalepite bar-kodove od 6 pakovanja Theresienoil MED od 15ml, popunite potrebne informacije i predajte karticu u apoteci da biste dobili besplatno pakovanje. Kartice potražite u kutijama samog proizvoda, a zbog  praktičnosti, sada možete preuzeti i karticu sa našeg sajta  sa linka dole:

theresienoil-button-talon

Kompletne uslove akcije i detaljna uputstva možete  pročitati na samoj kartici, a ako imate još pitanja, nemojte oklevati da nas kontaktirate putem kontaktne forme na našem web sajtu.

Theresienoil MED je biljno ulje koje vam može biti prvi pomoćnik kod rana i opekotina, kao i pri oporavku nakon porođaja, zbog blagotvornih efekata na kožu. Ulje stimuliše zarastanje rana i ubrzava oporavak kože hidrirajućí tkivo i istovremeno blagotvorno delujući na modrice. Utiče na teško zarastajuće defekte na koži i smiruje različite vrste svraba. Sastoji se od čistih biljnih ekstrakata i prirodnih masti, koje ga čini pogodnim za različite tipove kože kako kod odraslih tako i kod dece.
orange-circle-petya-birth     orange-circle-product

Recommended Posts

Leave a Comment